Com. Jilava, Str. Nuferilor Nr. 4 jud. Ilfov

Definim calitatea începând din 2008.

Începând cu anul 2008, Mondliv s-a plasat printre cei mai importanți jucători de pe piața românească, oferind servicii de top, utilizând produse de calitate superioară și mândrindu-se cu o echipă profesionistă.  Ne dorim să oferim cât mai multor clienți servicii de top, in continuare.

Mondliv o companie de referință pe piața românească

Povestea Mondliv a început în anul 2008, din o perspectivă ambițioasă de a oferi servicii de cea mai bună calitate și de a pune la siguranță alte afaceri și proiecte de pe piață.

Pornind la început cu doar o echipă specializată în structură de rezistență betoane, dezvoltarea era iminentă. Astfel, în numai 2 ani, echipa a crescut, prin înființarea altor departamente.

Suntem o companie pentru care resursa umană este, cu adevărat, de neprețuit. Așadar, de-a lungul timpului, am investit în calificarea, dezvoltarea și specializarea colegilor noștri, în diferite meserii (de exemplu, montatori gips-carton, pereți, tavane, lăcătuși mecanic, sudori, aplicatori de vopseluri termospumante, precum și altele).

Cu toții ne aflăm într-o lume din ce în ce mai dinamică, în care activitatea trebuie susținută prin îmbunătățiri și dezvoltare continuă.